7 Juli - 15.00 uur -  Demokwekerij Westland - 7 Start-up Pitches

NEXT Economy needs NEXT Entrepreneur - Access Point

Technologische ontwikkelingen veranderen het (economische) landschap en leiden tot een NEXT Economy. Benieuwd welke ideeën en innovaties er zijn en welke producten de verandering leiden? Interesse in contact met start-ups of om bij te dragen aan de groei van start-ups? Startende ondernemers met een idee voor deze NEXT Economy gaan 7 juli de strijd aan in het Westland. Luister naar pitchers die inspelen op veranderingen op het gebied van:

√  Digital Gateway

√  Smart Energy Delta

√  Circular Economy

 

Ondernemers gezocht
Wie kan een idee voor de toekomst beter inschatten dan de ondernemers van vandaag? Ondernemers zijn dan ook van harte uitgenodigd om tijdens het Access Point mee te luisteren met de jury. Raak geïnspireerd en boost een startup. Word de launching customer, partner of coach van de NEXT Economy.  

De pitchers worden beoordeeld door een gerenommeerde jury bestaande uit Jannewietske de Vries (directeur Floriade 2022), Leendert Bikker (initiator en executive director World Expo Rotterdam 2025), Theo Duijvensteijn (wethouder en locoburgemeester Westland, bestuurslid Roadmap Next Economy MRDH), Duke Urbanik (entrepreneur in residence YES!Delft), Laurens Groen (directeur Milgro) en Herman Kienhuis (managing director KPN Ventures). 

 

Get Connected & Get Access: kom in contact met de startups en de leden van de jury.

Tijd:

14.00 uur - Rondleiding Demokwekerij

15.00 uur - Start programma

Locatie:

Demokwekerij Westland, Zwethlaan 52, Honselersdijk

 

De winnende pitch ontvangt €3000,- , een prototype prijs van de RDM Makerspace en een netwerklunch met CEO’s en directeuren. 

More about the competition (The application closed 5 June)

 

draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware