FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Je kunt altijd een mailtje sturen naar Laurien de Gelder. Gaat het over jouw aanmelding? Dan kun je mailen naar Pètra Huijgen.

Voor wie is MuseumCamp bedoeld?

MuseumCamp is bedoeld voor museum- en erfgoedprofessionals, en studenten die een studie in de richting volgen. Mocht je twijfelen of het iets voor jou is, kun je een mailtje sturen naar Laurien de Gelder: l.i.degelder@uva.nl.

Wat is de voertaal van MuseumCamp?
De voertaal wordt aangepast aan de deelnemers. Bij een volledig Nederlandse groep wordt er Nederlands gesproken, anders Engels.

Krijg ik mijn deelnamegeld terug als MuseumCamp in verband met corona wordt gecancelled, of als ik zelf klachten krijg?

We hopen natuurlijk dat het gewoon kan doorgaan, maar als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, dan krijg je natuurlijk je deelnamegeld terug. Dit is ook het geval als je zelf vlak voor MuseumCamp klachten krijgt of in quarantaine moet na bron- en contactonderzoek.

Wat voor corona-maatregelen worden er genomen tijdens MuseumCamp?

Allereerst hebben we besloten om anders dan andere jaren niet te overnachten op locatie. We hanteren een strikte bovengrens van 40 aanmeldingen, en werken zo veel mogelijk in kleine groepen. We kiezen ervoor om de workshops in paralelsessies te organiseren zodat er een veilige afstand gehanteerd kan worden. De inspiratiesessies tijdens de avonduren zenden we uit via een livestream, zodat je deze thuis kunt bekijken. Daarnaast is er ruim voldoende gelegenheid om je handen te wassen tussendoor, en is er in de gebouwen een looproute aangegeven.

Er is in het programma op donderdagochtend bij de registratie ruim de tijd genomen, zodat er bij aankonst geen drukte hoeft te ontstaan.

Mag ik tijdens de livestreamsessies toch in de zaal zitten?

Dit is helaas niet mogelijk in verband met het maximaal toegestane aantal mensen op locatie waar we de livestream opnemen.

Bestaat er een gereduceerd tarief voor MuseumCamp?

Studenten betalen de helft van het bedrag. Wil je heel graag meedoen, en is de prijs een probleem voor jou? Stuur een mailtje, dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.

 

eventbrite voor zakelijke evenemen
 eventbrite voor zakelijke evenemen