Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid

Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid

Hierbij meld ik mij aan voor de bijeenkomst voor de "Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid", op dinsdag 12 februari 2019 in Den Haag.

Programma 
17:30 Inloop
18:00 Start bijeenkomst
19:15 Buffet
20:00 Einde

 

Privacy Statement
Door op "Lees meer" te klikken, leest u ons Privacy Statement.

Door u te registreren voor deze bijeenkomst, gaat u (de deelnemer) ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met de bijeenkomst. Wij verwerken uw naam organisatie, functie, e-mailadres en eventueel allergieën voor het diner.
Uw gegevens worden na maximaal 2 maanden na de bijeenomst verwijderd als u er niet bij kon of wilde zijn. Was u er wel bij, dan bewaren wij uw gegevens graag wat langer, zodat wij u ook uit kunnen nodigen voor eventuele vervolgbijeenkomsten. Laat u het gerust weten als u dat niet wilt. En vindt u het niet fijn om op foto's te komen, laat u dit dan ook weten, zodat de fotograaf er rekening mee kan houden. 
Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer.

Voor meer informatie leest u in het privacystatement van het ministerie van VWS.

Als u de gegevens die zijn vermeld als “verplicht” niet indient, kunnen we uw registratie niet voltooien.