Welkom

Hartelijk welkom op de website voor het indienen van samenvattingen voor het NCVGZ-congres 2016. Het congresthema voor dit jaar is: Werelden verbinden: gezondheid en het sociale domein

Graag vragen we u de samenvatting(en) in te dienen vóór 1 december om 12.00 uur.

De organisatie ziet graag samenvattingen tegemoet voor presentaties, posters, workshops en symposia gericht op beleid, onderzoek, onderwijs en praktijk. Een interactieve werkvorm wordt zeer op prijs gesteld evenals de inbreng van inspirerende en vernieuwede ideeën. 

De inzendingen voor het NCVGZ-congres mogen breed zijn en hoeven niet per se aan te sluiten op het thema. Wel zullen presentaties die inhoudelijk aansluiten op het congresthema enige prioriteit krijgen in de selectieprocedure.

Bekijk hier de instructie voor het indien van samenvatting(en). LET OP: indien u een voorkeur heeft voor een symposium dient u zowel de overkoepelende samenvatting als alle individuele samenvattingen van het symposium apart in te dienen via deze website. Hiervoor hoeft u slechts een account aan te maken.

Starten? Klik links op 'auteur toegang' om een account aan te maken.

Bij vragen tijdens het indienen van de samenvatting(en) kunt u contact opnemen met: ncvgz@iresearch.nl of 024 - 684 43 57.

Met vriendelijke groet,

Organisatie NCVGZ 2016

workshopregistratie
 workshopregistratie