Programma

18.30 uur        Inloop en ontvangst gasten

19.00 uur        Welkom

                         Opening buffet

19.30 uur        Prijsuitreiking V&W Prijs 2016 - Ien van de Goor (V&W)

20.00 uur        Prijsuitreiking  ZonMW Parel - Henk Smid (ZonMw)

20.30 uur        Verrassingsdessert

20.45 uur        Uitreiking Meest Invloedrijke persoon in de PH 2016 (Hugo Backx, GGD

                         GHOR Nl)

21.30 uur        Theatrale afsluiting van de eerste congresdag door de Hogeschool voor de

                         Kunsten Utrecht: Zo maken professionals het verschil!

22.00 uur        Formele afsluiting avond 

- 23.00 uur      Nazit (eigen kosten)

 

ZonMw reikt Parel uit voor opvallend onderzoek

Van alle onderzoeken die ZonMw subsidieert valt een aantal extra op. Projecten die zeer vernieuwende resultaten opleveren, zich lenen voor landelijke invoering, of tot stand zijn gekomen via uitstekende samenwerking komen in aanmerking voor een Parel. Met het uitreiken van een Parel benadrukt ZonMw de inspanningen van projectleiders en hun teams. Kijk hier voor meer informatie over de Parelprojectecten.

 

Prijs voor de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid 2016

Alweer voor de zevende keer reiken we de prijs uit voor de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid. Deze prijs is een gezamenlijk initiatief van de NPHF en GGD GHOR Nederland. Uiteraard zijn we benieuwd wie Machteld Huber, de winnares van afgelopen jaar, gaat opvolgen. Zij stond vorig jaar in de schijnwerpers door haar inspanningen voor positieve gezondheid. Dat doet zij vanuit het Institute for Positive Health. Voor Machteld was 2016 sowieso een goed jaar want zij werd in oktober door het blad Opzij in de top tien van de meest invloedrijke vrouwen in de gezondheidzorg genoemd.

Aanmelding

De prijs voor Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid wordt uitgereikt tijdens het avondprogramma van het NCVGZ op woensdagavond 12 april 2017. Wilt u bij deze prijsuitreiking aanwezig zijn (zonder deelname aan het congres) dan, kunt u zich tot 8 april 2017 aanmelden via info@decongresbalie.nl.

Komt u én naar het congres, én naar het avondprogramma, dan kunt u zich via de Aanmeld-pagina op deze website aanmelden. 

De prijsuitreiking vindt plaats bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort en begint om 19.00 uur. De entree bedraagt 40 euro inclusief buffet, incl. consumpties.  

 

Download hier de wandelroute naar Zandvoort aan de Eem vanaf de Rijtuigenloods. Deze is opgesteld in samenwerking met Parklopen Amersfoort.