NedHIS congres 2023

 

JA, ik schrijf mij in voor het NedHIS congres op woensdag 22 maart 2023 in Hotel Vianen.

De inschrijving voor het congres wordt verzorgd door Springer Healthcare.

LET OP!

Geef bij A aan voor welk deelnametype u zich wil inschrijven.

Geef bij B aan voor welk tarief u in aanmerking komt.

Komt u met een collega (2e optie)? Schrijf dat eerst uzelf in (met bijbehorende kosten), er volgt aan het einde van de inschrijving een optie: “aanmelden 2e persoon”. geef voor deze bij B ook 2e persoon aan.

Totaal: € 0,00

Inclusief € 0,00 BTW

LET OP: als u samen met een collega komt, moeten beide deelnemers via dit formulier apart worden aangemeld. Dit doet u door onderaan het formulier op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken.

Mijn gegevens

Annuleringsvoorwaarden

Wij accepteren alleen annuleringen per e-mail. Bij annulering t/m 8 maart 2023 wordt € 35,- administratiekosten (per inschrijving) in rekening gebracht. Bij annulering na 8 maart 2023 kunnen wij helaas geen restitutie verlenen. Vervanging van deelnemers is uiteraard altijd mogelijk.

In het kader van GDPR leeft Springer de wet- en regelgeving na zoals deze wordt gesteld door deze wet. Voor deze nascholing geldt dat het een samenwerking betreft tussen Springer en NedHIS en dat zij elk hun eigen doel en middelen bepalen in de verwerking van persoonsgegevens. Springer en NedHIS zijn daarmee afzonderlijk verwerkingsverantwoordelijken. De privacyvoorwaarden van Springer vindt u hier; NedHIS gebruikt uw gegevens alleen t.b.v. de organisatie en ontwikkeling van het NedHIS Congres.