Netwerkbijeenkomst SZW 2018

Netwerkbijeenkomst SZW 2018

Fokker Terminal

Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Nederland

Website: https://www.fokkerterminal.nl/

 

Parkeren
De Fokker Terminal beschikt over een gratis parkeerterrein. Let op: op de Binckhorstlaan wordt er aan de weg gewerkt. Volg de instructies uit de bovenstaande routebeschrijving. Er is parkeerbegeleiding aanwezig. Vanaf deze parkeerplaats is het 2 minuten lopen naar de ingang van de Fokker Terminal.

 

Pendelbussen
Maak gebruik van de gratis pendelbussen vanaf station Den Haag Centraal. Deze rijden tussen 14.00 en 14.45 uur. De bussen van Koninklijke Beuk vertrekken vanaf de Prinsessegracht (op 4 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal, zie bijlage). Neem vanuit het station de uitgang Rijnstraat (Centrumkant). Op de Prinsessegracht is een steward met gele jas en banner aanwezig met daarop ‘pendel service Fokker Terminal’. Na afloop van het congres rijden de bussen ook weer terug naar Den Haag Centraal tussen 16.45 en 18.45 uur. 

Locatie pendelbussen Fokker Terminal - Prinsessegracht.pdf

 

Openbaar Vervoer
Reist u buiten de pendel service? Dan kunt u gebruik maken van de reguliere stadsbussen:

Vanaf station Den Haag Centraal: 

Lijn 46 richting Voorschoten Vlietwijk via Leidsenhage, vertrek busplatform 1e etage. Den Haag Centraal.  Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein.

Vanaf station Den Haag HS: 

Lijn 26 richting Voorburg Station, vertrek achterzijde station (Haagse Hogeschool).
Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein.

Voor andere OV opties verwijzen wij u naar www.9292.nl.

 

Routebeschrijving vanaf uw adres

deelnemersregistratie
 deelnemersregistratie