De nieuwe economie, of Next Economy, ziet er heel anders uit: volledig digitaal, CO2-vrij en circulair, althans volgens de werkgroep Roadmap Next Economy. Daarvoor zijn grootschalige transities nodig. De werkgroep heeft daarom voor de regio Rotterdam-Den Haag specifieke transitiepaden opgesteld. Die bieden prachtige kansen voor Next Entrepreneurs. Ondernemers zoals jij, die bezig zijn om met de nieuwste technologie en businessmodellen de maatschappij van de toekomst te bouwen. Een inclusieve, schone, gezonde maatschappij.

 

Graag bespreken we die transitiepaden met een groep van Next Entrepreneurs – waaronder jou!  Zet jij ons op scherp? Kloppen onze ideeën? Welke kansen zie jij voor jezelf? In welke projecten is een rol voor jouw bedrijf weggelegd? Welke projecten ontbreken nog of welke voorstellen kunnen beter?

We nodigen we je uit voor Next Economy for Next Entrepreneurs, woensdag 28 september,  van 15.00 tot 19.30 in het Venture Café, Rotterdam, nabij Rotterdam CS. 

 

Naast invloed op de Roadmap en kansen op eerste deelname aan en sturing op projecten, bieden we je de gelegenheid jezelf en je bedrijf voor te stellen, om kennis te maken met peers en gelijkgestemden en met vertegenwoordigers van corporates die als launching customer en ontwikkelpartner op willen treden.

 

We hopen van harte dat je aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan via de link in het menu. 

Tot dan!

 

Rinke Zonneveld, directeur InnovationQuarter

Hans Beekman, voorzitter werkgroep RNE in opdracht van MRDH