Niet zorgen, maar poetsen?

Niet zorgen, maar poetsen?

Welkom

Huishoudelijke hulp bevindt zich midden in de storm. Aan de ene kant kwetsbare ouderen en aan de andere kant kwetsbare werknemers en steeds meer zwartwerkers. Hoog tijd voor nieuwe oplossingen!

Op maandag 13 juni organiseert PGGM het Nationaal Symposium Huishoudelijke Hulp: ‘Niet zorgen, maar poetsen?’. Vanuit uw betrokkenheid bij dit vraagstuk nodig ik u graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens het symposium delen wij de resultaten van ons onderzoek onder 7000 leden van PGGM&CO over huishoudelijke hulp. We gaan met elkaar in gesprek over de zorgbehoefte van ouderen, zwart werk en een fundamentele vraag: dreigt er een tweedeling in de maatschappij? Samen met werkgevers, vakbonden, cliënten, hulpen, politici en beleidsmakers gaan we op zoek naar oplossingen.

Sprekers & programma

Tijdens het symposium worden we geholpen door filosoof Bas Haring, die in gaat op de vraag wie nu echt verantwoordelijk is voor huishoudelijke hulp. Ex-wethouder van Amsterdam, Pieter Hilhorst zet de leefwereld van de cliënt centraal. En ondernemer Mark van den Berg van Tzorg vertelt hoe hij de huishoudelijke hulp organiseert.

Ook politiek Den Haag doet met ons mee. De Tweede Kamerleden Renske Leijten (SP) en Anouschka Schut (VVD) reageren op de sprekers en genoemde oplossingen. Dagvoorzitter Joost Hoebink zal zorgen dat iedereen zijn inbreng kan geven.

Lever ook uw bijdrage en meld u aan!


Waar:                 PGGM, Noordweg Noord 150 in Zeist

Wanneer:           maandag 13 juni 13.30 – 17.00 uur

Inclusief:            toegang is gratis en inclusief drankjes en fruit

Aanmelden:        verplicht en kan onder de knop aanmelden (linker kolom)

jouw online aanmeldformulier
 jouw online aanmeldformulier