Sprekers

Marcel Maijer

Afbeeldingsresultaat voor marcel maijer"

 

Marcel Maijer begon zijn carrière als sportjournalist bij het Amsterdamse AT5. Hij maakte in 1997 de overstap naar RTL. Bij RTL was Marcel in eerste instantie werkzaam bij het RTL Nieuws waar hij de sportitems voor verzorgde als verslaggever. In 2001 startte Marcel met het presenteren van sportprogramma's. Tegenwoordig is Marcel voornamelijk bekend van het darten en de vechtsport.  Door zijn enthousiasme, kennis en ontspannen manier van presenteren heeft hij menig sportliefhebber weten te boeien tijdens diverse programma's.

Tijdens het Sport & Media Nieuwjaarsdiner neemt Marcel Maijer de rol van dagvoorzitter op zich.

Miel Brinkhuis

Afbeeldingsresultaat voor miel brinkhuis ajax"

Hoofd communicatie, Ajax

Willem Vissers

Afbeeldingsresultaat voor willem vissers"

Willem Vissers studeerde in 1986 af aan de Academie voor de Journalistiek. Na zijn afstuderen trad Vissers als sportjournalist in dienst bij het ANP. Daarna trad hij in dienst van de Volkskrant. Vissers was ook regelmatig te gast als voetbalanalyticus bij NOS Studio Voetbal.

André Hoogeboom

André Hoogeboom is journalist en schrijver. Hij volgde als sportjournalist voor het Noordhollands Dagblad onder meer Ajax en de Formule 1, schreef boeken over onder anderen Max Verstappen (de ongeautoriseerde biografie), arbiter Frans Derks, het automerk Spyker en recent Zandvoort, de Formule 1 komt thuis.