Onze Nikon SD-dealers moeten zich continu aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt, om zo het beste advies te kunnen geven aan haar klanten. Kennis van Nikon apparatuur, de mogelijkheden en beperkingen zijn essentieel bij het bepalen van de wensen en behoeftes van de klant.

Met een professioneel trainingsprogramma onder leiding van professionele trainers en fotografen willen we onze SD1-Dealers trainen.

 

Hierbij willen wij u officieel uitnodigen voor de Nikon SD Academy - Z 6 RAW video editie onder leiding van Emile de Jong (Nikon School) en Peter Post (Mafico importeur van o.a. Atomos NinjaV, R0de en Moza gimbals) op een van onze 4 locaties: Amsterdam, Zwolle, Rotterdam en Son (Eindhoven).

 

Z 6 Essential Movie kit

De Nikon Z 6 kan een 12-bits RAW-videostream rechtstreeks vanaf de camera naar de meegeleverde Atomos Ninja V uitvoeren, maar wat betekend dit? Samen met Peter Post van Mafico demonstreren we dit systeem in de praktijk en komen de volgende vragen aan bod.

Wat is Pro Res RAW? Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen? Wat heb ik verder nog nodig voor professionele opnames zoals microfoons, gimbals, etc..

 

 

Nieuwste DSLR's en Z objectieven

We nemen u graag ook mee bij al het Nikon nieuws, zoals het vlaggenschip: de Nikon D6, de nieuwste (Z) objectieven de D780, firmware en software updates.

 

Wilt u vooraf een hapje mee eten? Geef dit AUB aan bij uw aanmelding zodat we genoeg bestellen.

 

Zorg dat u op tijd bent om 18:00 voor een hapje en het programma start om 19:00 en is tot 22:30.

Meld je snel aan hiernaast en tot ziens bij de Nikon SD-Academy!

 

Met Vriendelijke Groet,

Daan - Nikon Nederland

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren