Badge sticker printing

Naast online deelnemersregistratie verzorgt aanmelder.nl ook de check-in en badge sticker printing bij de aanvang van uw evenement. Geen wachtrijen, badge printing in je eigen huisstijl, overzicht over bezoekersaantallen.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Badge sticker printing

Aanmelder.nl kent u als de optimale ondersteuning achter de schermen, maar verzorgt naast online registratie voor het evenement ook de check-in en badge sticker printing bij de aanvang van uw evenement. U bepaalt zelf de hoeveelheid incheck en badge stations waar de bezoekers zich kunnen registreren. Na een scan via barcode of QR code kan direct de badge geprint worden

Check-in en badge-printing op een rij:

  • Registratie met QR code, barcode of naam
  • Check-in met ticket, mobiel, persoonlijke code of naam
  • Check-in voor niet geregistreerden
  • Ter plaatse badges printen
  • Badge printing in verschillende formaten
  • Badgehouders meegeleverd
  • Lanyards meegeleverd voor professionele badges

Badge printing station

Ieder check-in station bestaat uit een een tablet en printer. We denken graag mee over de benodigde hoeveelheid stations om te zorgen voor een snelle doorstroming op uw evenement. We komen de check-in-balie persoonlijk plaatsen en geven een instructie voor de hostes(ses). Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Badge Tablet

Kleurenbadge printing

De toegang wordt geregistreerd zodra de code van de deelnemer gescand is. Vervolgens wordt er direct een kleurenbadge geprint.

Snelle badge printing zonder wachtrijen

Het proces van badge printing duurt niet langer dan 6 seconde per deelnemer. Dit zorgt voor een vlotte en professionele ontvangst. Er zijn talloze mogelijkheden in het ontwerp van de badge: in uw eigen huisstijl, logo's van sponsoren, etc. Voorbedrukken is niet nodig omdat alles ter plekke geprint wordt.

Offerte badge printing en check-in

Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte toe waarin u de prijs inclusief installatie en transport, huur printers, badgehouders en clips terugziet.

Lees ook over Bezoekersregistratie systeem

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!