Barcode scannen

Gemakkelijk de barcode van je deelnemers scannen? Deelnemers krijgen na registratie een barcode op hun smartphone. Je scant deze barcode en direct wordt een badge geprint. Ontdek Scan & Badge!

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Barcode scannen van deelnemers

Gemakkelijk bij de entree van je zakelijke event of congres barcodes scannen? Het kan met onze Scan & Badge dienst.

barcode scannen met aanmelder.nl

Deelnemers ontvangen in de bevestiging van hun event-aanmelding een QR- en barcode. Deze code wordt gescand bij de entree van het event. Vervolgens rolt er binnen een paar seconde een zelf-ontworpen badge uit de printer.

Geen lange wachtrijen dus!

 

Check-in en badge-printing op een rij:

  • Registratie met QR code, barcode of naam
  • Check-in met ticket, mobiel, persoonlijke code of naam
  • Check-in voor niet geregistreerden
  • Ter plaatse badges printen
  • Badge printing in verschillende formaten
  • Badgehouders meegeleverd
  • Lanyards meegeleverd voor professionele badges

Barcode scannen als full-service oplossing

Scan & Badge bieden we ook aan als full-service oplossing. Een van onze engineers komt mee met de check-in tablets en printers. De engineer bouwt alles op en zorgen ervoor dat de tablets en printers werken. Zodat jij als organisator je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wil je meer weten over Scan & Badge? Bekijk hier onze Scan & badge film of vraag een vrijblijvende een offerte aan.

Persoonlijke naamkaartjes

Ook het printen van persoonlijke, zelfontworpen badges voor deelnemers kun je online regelen met aanmelder.nl door gebruik te maken van Scan & Badge. Deelnemers van je conferentie krijgen in hun bevestigingsbericht een barcode of QR-code meegestuurd. De hosts of engineers kunnen de barcode scannen en binnen een paar seconden rolt er een badge uit een van onze printers. Je kunt zelf bepalen hoe deze badge eruit komt te zien. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hiernaast in om in contact te komen met een van onze collega's.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Bezoekersregistratie excel

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag over Scan & Badge

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.