Betaalde-registratie

Betaalde-registratie

Betaalde-registratie

Betaalde-registratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Betaalde-registratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online betaalde-registratie is dan de oplossing. Online betaalde-registratie automatiseert de betaalde-registratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de betaalde-registratie voor uw evenement.

Betaalde-registratie online

Online betaalde-registratie

Online betaalde-registratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Betaalde- krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online betaalde-registratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor betaalde-registratie bij aanmelder.nl.

Betaalde-registratie congres

Betaalde- registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan betaalde-. Vervolgens gaat de online betaalde-registratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw betaalde-registratie inzien, zodat u weet welke betaalde- zich registreren en hoeveel betaalde- u kunt verwachten.

Voordelen van online betaalde-registratie

Online betaalde-registratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 betaalde-. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan betaalde-registratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online betaalde-registratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle betaalde- die zich geregistreerd hebben.

Online betaalde-registratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online betaalde-registratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke betaalde- hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Betaalde-registratie en communicatie

Als betaalde- zich online registreren via online betaalde-registratie kunt u uw voordeel doen door ook uw betaalde- direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle betaalde- gestuurd omdat door online betaalde-registratie bekend wat de e-mailadressen van uw betaalde- zijn. Zo maakt online betaalde-registratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online betaalde-registratie de manier om uw betaalde- te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde betaalde-registratie zorgt er voor dat betaalde-gegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde betaalde- altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online betaalde-registratie een voordeel voor zowel de organisator als de betaalde- van een congres of workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!