Betaalstroom evenement

De betaalstroom van toegangsgeld wil je goed regelen. Van prijskeuze, online betaling tot facturatie achteraf. De betaalstroom van je evenement is de sleutel tot hoge opkomst. Wij optimaliseren deze evenement betaalstroom.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Betaalstroom op uw evenement

Bij ticketverkoop ontvangen deelnemers na registratie digitaal een ticket. Vervolgens krijgen deelnemers direct een factuur en betaalbewijs. Daarmee is de betaalstroom voor deelnemers geadministreerd. Maar voor de organisator begint de betaalstroom al bij het vormgeven van toegangsgelden en kortingen. En eindigt de betaalstroom met onze overzichten van alle facturen en de storting van al het deelnemersgeld op uw rekening.

Evenement betaalstroom

Online betaalstroom van ticketverkoop

Bij evenementen is de online administratie van de betaalstroom efficienter dan handmatige bijhouden. Bij online ticketverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per e-mail. Daarmee is de betaalstroom van dat ticket geadministreerd. In aanmelder.nl heb je als organisator een volledig overzicht over alle kortingen en toegansprijzen en de betaalstroom per deelnemergroep. Ook de facturen aan de deelnemers geven goed inzicht in de betaalstroom. Bij de uiteindelijke afrkekening heb je dus goed overzicht over de gehele betaalstroom.

Barcode ticketverkoop

Barcode tickets zijn tijdens de evenementontvangst sneller te scannen dan tickets zonder barcode. Zo kan de ticketcontrole snel worden uitgevoerd en ontstaan er geen rijen tijdens de ticketcontrole. Ticketverkoop met barcode tickets raden wij dus aan. In de module van aanmelder.nl heeft de ticketverkoop altijd een barcode of QR-code. Dit maakt ticketverkoop en deelnemersregistratie efficienter.

Ticketverkoop via mobiele telefoon

Omdat op het ticket de barcode de echtheid garandeerd, hoeft de barcode niet op een geprint ticket te staan. De ticket kan na ticketverkoop in de e-mail worden toegezonden of zelfs op je mobiel of smartphone worden getoond. Zo heb je met je mobiele telefoon je ticket altijd bij de hand, zodat je de tickets kan gebruiken voor evenementregistratie. Handig voor de evenementsorganisator die ticketverkoop gemakkelijk wil houden, en geen probleem heeft met deelnemers die na ticketverkoop hun ticket vergeten.

 

Lees ook over Registratie gasten evenement

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!