Bezoekersaantallen registreren

Wil je eenvoudig bezoekersaantallen registreren? Online melden bezoekers zich aan en bij de entree checken ze in. Online houd jij het overzicht op de aanmeldingen.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Als event organiser besteed je tijd aan het programma, deelnemersregistratie en event communicatie. Uitnodigingen en herinneringen sturen en het overzicht houden op aanmeldingen was voorheen een tijdrovend werk. Door de geautomatiseerde deelnemersregistratie van aanmelder.nl kun jij je tijd goed besteden aan de onderdelen die het evenement kleur geven!

Deelnemersregistratie online

Goede deelnemersregistratie begint bij een goed aanmeldformulier voor deelnemers. Wij hebben verschillende vraagtypen gecodeerd die de basis vormen voor jouw formulier. Op basis van het aanmeldformulier maak je gemakkelijk tickets aan. De ene deelnemer is de andere niet: soms maken deelnemers bijvoorbeeld gebruik van een vroegboekkorting. Ook kunnen specifieke vragen in het registratieformulier bepalend zijn voor de toegangsprijs.

Bezoekersaantallen registreren

Bezoekersaantallen registreren

Als event organiser ben je op zoek naar een overzicht de bezoekersaantallen en shows/no shows van je evenement. Deze data helpt je bij het evalueren van het evenement en om conclusies te kunnen trekken over de opkomst, deelnemersgroepen, etcetera. Het volgende evenement kun je op basis daarvan slimmer organiseren! Dit is Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing.

Overzicht lijsten bezoekersaantallen

In aanmelder.nl kun je via je Dashboard steeds overzichten en deelnemerslijsten bekijken van de contacten en bezoekersaantallen. Per week krijg je een inzicht in de bezoekersaantallen die zich geregistreerd hebben in die week. Daarmee heb je ook inzicht of er nog een herinnering moet worden verstuurd.

bezoekersaantallen registreren

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Badge sticker printing

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen