Bezoekersregistratie excel

Simpele bezoekersregistratie kun je via een Excel formulier regelen. Wij van aanmelder.nl hebben ons tot doel gesteld om de eenvoud van Excel te combineren met een veel uitgebreidere bezoekersregistratie. Daarmee bespaar je heel veel tijd.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Bezoekersregistratie nog vaak via Excel

We zien het vaak: bij een zakelijk evenement wordt de bezoekersregistratie via een Excel geregeld. Deelnemers melden zich aan via een e-mail en worden in een excel deelnemerslijst gezet. Het kan alleen zoveel gemakkelijker. Sinds de AVG/GDPR in mei 2018 is ingegaan, is veilige bezoekersregistratie van nog groter belang.

In aanmelder.nl ontwerp je online een bezoekersregistratie formulier. Als nodig stuur je direct ook een e-mail uitnodiging naar alle genodigden. Daarna heb je geen omkijken meer naar de bezoekersregistatie. 

Excel deelnemerslijst altijd up-to-date

Elke bezoeker komt dus in de Excel deelnemerslijst die je altijd kan downloaden. Daarnaast hebben de deelnemers ook direct een bevestigingsbericht in jouw huisstijl gekregen, waarmee ze hun registratie kunnen aanpassen als je dit wenst. Daarmee ben je zelf geen aanpassingen meer aan het doen, maar deelnemers kunnen dit zelf. Met betere gegevens en tijdsbesparing tot gevold.

Meerwaarde aanmelder.nl over bezoekersregistratie via Excel

De meerwaarde blijft niet bij alleen een overzichtelijke deelnemerslijst. We maken het ook mogelijk om continue (marketing) berichten en e-mails naar de deelnemers te sturen. Denk aan een evaluatie na het evenement. Ook bij deze mailings hoeft er geen Excel te worden gevuld of bijgehouden. In plaats van een Excel weet aanmelder.nl altijd welke deelnemers een mailing behoren te krijgen. Je kunt daar zelfs deelnemersgroepen voor definieren.

Daarnaast kan je ticketprijzen of toegangsprijzen instellen voor bij de bezoekersregistratie. En we hebben een Scan & Badge systeem dat bij de start van het evenement aan iedereen een badge met bezoekersinformatie print.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Event software

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!