Bezoekersregistratie excel

Simpele bezoekersregistratie kan je via een Excel formulier regelen. Wij van aanmelder.nl hebben ons tot doel gesteld om de eenvoud van Excel te combineren met een veel uitgebreidere bezoekersregistratie. Daarmee bespaar je heel veel tijd.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Bezoekersregistratie nog vaak via Excel

We zien het vaak: bij een zakelijk evenement wordt de bezoekersregistratie via een Excel geregeld. Deelnemers melden zich aan via een e-mail en worden in een excel deelnemerslijst gezet. Het kan alleen zoveel gemakkelijker. Echt!

In aanmelder.nl ontwerp je in 5 minuten een online bezoekersregistratie formulier. Als nodig stuur je direct ook een e-mail uitnodiging naar alle genodigden. Daarna heb je geen omkijken meer naar de bezoekersregistratie: wij verzamelen namelijk alle gegevens en voegen die toe aan de Excel deelnemerslijst.

Excel deelnemerslijst altijd up-to-date

Elke bezoeker komt dus in de Excel deelnemerslijst die je altijd kan downloaden. Daarnaast hebben de deelnemers ook direct een bevestigingsbericht in jouw huisstijl gekregen, waarmee ze hun registratie kunnen aanpassen als je dit wenst. Daarmee ben je zelf geen aanpassingen meer aan het doen, maar deelnemers kunnen dit zelf. Met betere gegevens en tijdsbesparing tot gevold.

Meerwaarde aanmelder.nl over bezoekersregistratie via Excel

De meerwaarde blijft niet bij alleen een overzichtelijke deelnemerslijst. We maken het ook mogelijk om continue (marketing) berichten en e-mails naar de deelnemers te sturen. Denk aan een evaluatie na het evenement. Ook bij deze mailings hoeft er geen Excel te worden gevuld of bijgehouden. In plaats van een Excel weet aanmelder.nl altijd welke deelnemers een mailing behoren te krijgen. Je kunt daar zelfs deelnemersgroepen voor definieren.

Daarnaast kan je ticketprijzen of toegangsprijzen instellen voor bij de bezoekersregistratie. En we hebben een scan-and-badge systeem dat bij de start van het evenement aan iedereen een badge met bezoekersinformatie print. En het gaat maar door.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

Lees ook over Mobiel inchecken op event zoals ov-chip

Guido Bezoekersregistratie excel
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!