Bezoekersregistratie systeem

aanmelder.nl is een uitgebreid online bezoekersregistratiesysteem waarmee je niet alleen je bezoekersregistratie regelt, maar ook de uitnodigingen, tickets en deelnemerslijsten.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Bezoekersregistratie systeem

Na het uploaden van een deelnemerslijst en het versturen van de uitnodigingen, kunnen deelnemers zich online aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Als organisator houd jij een up-to-date overzicht op de status van de registraties.  Alle features van het bezoekersregistratie systeem zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Zo kun je eenvoudig evenementen organiseren.

Voordelen van een bezoekersregistratie systeem

In het bezoekrsregistratie systeem van aanmelder.nl kun je contacten segmenteren, zodat je gemakkelijk verschillende uitnodigingen kunt verzenden. Het aanmeldformulier voor deelnemers bouw je met de handige drag & drop methode. Vervolgens maak je tickets aan en koppel je betalingsmethoden voor deelnemers. Op die manier automatiseer je ook de financiële administratie van het evenement!

Slimme koppelingen met facturen

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Ook als door een typefout in de overboeking de referentie niet helemaal klopt. Daar hoef jij niets voor te doen. De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of creditcard, en het bezoekersregistratie systeem is heel krachtig voor congressen en workshops. Je ziet in een oogopslag welke bezoekers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houd je grip op je budget.

Bezoekersregistratie systeem

Bezoekersregistratie systeem en communicatie

Naast de infrastructuur van het bezoekersregistratie systeem gebruik je aanmelder.nl voor de gehele eventcommunicatie; mail, groepsberichten, sms. Met de door ons ontwikkelde event app Eventilo kun je zelfs pushberichten sturen om bezoekers op de hoogte te houden van de laatste wijzigingen. Na afloop van het evenement stuur je eenvoudig een enquête naar de bezoekers voor feedback.

On-site inchecken?

Als je de ontvangst op het evenement net zo professioneel wil regelen als de bezoekersregistratie, bekijk dan onze Scan & Badge film en lees hier meer over Scan & Badge.

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

Lees ook over Deelnemersregistratie software

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief