Bijeenkomstregistratie

Bijeenkomstregistratie

Bijeenkomstregistratie

Bijeenkomstregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Bijeenkomstregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online bijeenkomstregistratie is dan de oplossing. Online bijeenkomstregistratie automatiseert de bijeenkomstregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de bijeenkomstregistratie voor uw evenement.

Bijeenkomstregistratie online

Online bijeenkomstregistratie

Online bijeenkomstregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Bijeenkomst krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online bijeenkomstregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor bijeenkomstregistratie bij aanmelder.nl.

Bijeenkomstregistratie congres

Bijeenkomst registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan bijeenkomst. Vervolgens gaat de online bijeenkomstregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw bijeenkomstregistratie inzien, zodat u weet welke bijeenkomst zich registreren en hoeveel bijeenkomst u kunt verwachten.

Voordelen van online bijeenkomstregistratie

Online bijeenkomstregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 bijeenkomst. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan bijeenkomstregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online bijeenkomstregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle bijeenkomst die zich geregistreerd hebben.

Online bijeenkomstregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online bijeenkomstregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke bijeenkomst hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Bijeenkomstregistratie en communicatie

Als bijeenkomst zich online registreren via online bijeenkomstregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw bijeenkomst direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle bijeenkomst gestuurd omdat door online bijeenkomstregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw bijeenkomst zijn. Zo maakt online bijeenkomstregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bijeenkomstregistratie de manier om uw bijeenkomst te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bijeenkomstregistratie zorgt er voor dat bijeenkomstgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde bijeenkomst altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bijeenkomstregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de bijeenkomst van een congres of workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!