Bijeenkomstsoftware

Bijeenkomstsoftware wordt door bijeenkomstorganisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie zoals uitnodiging, herinnering en enquetes.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Bijeenkomstsoftware voor uw bijeenkomst

Bijeenkomstsoftware wordt door bijeenkomst-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Bijeenkomstsoftware bestaat dan uit een aantal bijeenkomstsoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een bijeenkomst. Zo kan bijeenkomstsoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar bijeenkomstsoftware kan ook breder worden ingezet, zoals bijeenkomstsoftware voor bijeenkomstmarketing, bijeenkomstsoftware voor ticketverkoop of bijeenkomstsoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Bijeenkomstsoftware

Online bijeenkomstsoftware

Tegenwoordig wordt bijeenkomstsoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online bijeenkomstsoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de bijeenkomstsoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de bijeenkomstsoftware in de browser gebruiken, en zo is deze bijeenkomstsoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt bijeenkomstsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen bijeenkomstsoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in bijeenkomstsoftware

Bijeenkomstsoftware kan voor de registratie en communicatie van het bijeenkomst verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte bijeenkomstsoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Bijeenkomstregistratie software

Het onderdeel van bijeenkomstsoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het bijeenkomst. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Lees ook over Event-Managementsoftware

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!