Blog

Gebruik jij al onze nieuwe vormgeving om je evenementenwebsite professioneel te maken?

27 juni 2016

Gebruik jij al onze nieuwe vormgeving om je evenementenwebsite professioneel te maken?

Als organisator wil je natuurlijk zoveel mogelijk tijd besteden aan de inhoud en organisatie van je evenement! Maar daarnaast wil je ook gemakkelijk een mooie evenementenwebsite maken.

Nieuwe vormgeving, nu snel in maar 4 stappen!

In aanmelder.nl heb je de optie om de vormgeving en huisstijl voor je evenement in te stellen. Je kunt kiezen uit door ons samengestelde templates, kleuren pallets en achtergrondfoto's. Liever zelf de details aanpassen? Met een paar klikken heb je de mogelijkheid om je banner te uploaden of het lettertype in te stellen.

Stap 1.Welke lay-out kies je? Bij de eerste stap kan je dit zelf bepalen.

Hierin bepaal jij zelf waar het logo, de banner of hoe je het menu wil vormgeven.

Stap 2. Welke kleuren passen bij je huisstijl? Mooie kleuren kiezen kan een lastig en tijdrovend karwei zijn, daarom hebben we enkele kleuren pallets gemaakt waaruit je kunt kiezen. Hou je liever zelf de regie? Dit kan natuurlijk door alles zelf in te stellen.

Stap 3. Upload je banner? Plaats een banner met je eigen evenement logo of afbeelding op je website.

Stap 4. Vergeet de final touch niet! Maak je website nog mooier door een achtergrond foto. Kies er eentje uit onze collectie of gebruik een eigen plaatje.

Wist je al van de optie om je eigen CSS te gebruiken voor de vormgeving?

Het is mogelijk om met CSS de vormgeving aan te passen. Hiervoor heb je wel wat kennis nodig van CSS. Bij niet correct gebruik kan het je website namelijk "stuk" maken. Heb je geen ervaring met CSS maar heb je toch wensen voor een aangepaste vormgeving, neem dan contact op met je webdeveloper.

Hoe promoot jij nu je evenement?

Voeg de social media "like" opties toe zodat de deelnemers je evenement kunnen delen op Facebook, LinkedIn, Twitter en meer.

Hulp nodig bij het instellen van de vormgeving? Mail of bel gerust met ons support team!