Blog

Even voorstellen: onze collega Bregje!

01 augustus 2016

Hoe kwam Bregje terecht bij aanmelder.nl?

Bregje had net een project bij Unilever afgerond, een derde meisje gekregen, een huis gekocht én verbouwd toen ze dacht: “Ik wil wel weer een leuke baan.” In de klas van haar dochter sprak een andere moeder haar aan: “Ik weet een leuke baan voor je! Bij aanmelder.nl zoeken ze nog iemand.”. Bregje ging op gesprek en ging eigenlijk niet meer weg.

Leukste aan haar werk?

Bregje: “Ik word er altijd zo vrolijk van, als ik mensen kan helpen. Mensen organiseren een event en willen niet bezig zijn met klusjes die een tool ook voor ze kan doen. Dan kunnen ze hun aandacht besteden aan de echte inhoud van hun evenement. Op die manier gaan hun deelnemers met meer kennis naar buiten dan dat ze binnen kwamen. Dat wij daar een bijdrage aan kunnen leveren, dat is en blijft onwijs leuk. Zeker als het gaat om complexe formulieren, dan is het proces een heerlijke puzzel. Daar bijt ik me graag in vast.” Inmiddels is Bregje niet alleen onderdeel van het Support team, maar is ze ook de contactpersoon voor sales, samen met Guido.

En verder?

Naast haar werk, is ze moeder van 3 meisjes en getrouwd met Menno. De man die haar “importeerde” vanuit het verre Zuiden (Brabant). Ze houdt van lekker eten en drinken, het liefst op het strand, nog liever in gezelschap van familie en/of vrienden. Op haar vrije dag hopt ze van een koffiebar, via de kringloop richting designwinkels. We kunnen niet ontkennen dat ze van “kopen”houdt!

Even voorstellen: onze collega Bregje!