Blog

Even voorstellen: onze collega Tim!

01 september 2016

 

'Mijn aanmelder.nl avontuur is begonnen als bijbaan tijdens mijn studie technische informatica aan de TU Delft. Ik werd in 2013 aangenomen als developer en was toen een van de eerste. Sindsdien is het team veel groter geworden en ook het bedrijf is gegroeid, dat is heel mooi om te zien. Door het werken bij aanmelder.nl heb ik veel geleerd over programmeren en het bedrijfsleven, dat is heel nuttig voor nu en later.

 

'Dat is waar ik het allemaal voor doe'
'Tijdens mijn werk probeer ik oplossingen te zoeken die zowel recht door zee zijn als outside the box. Van alle oplossingen die ik bedenk, kies ik de beste en die probeer ik dan nóg beter te maken. Zo optimaliseer ik de processen. Ik vind het leuk dat mensen profijt hebben van de dingen die ik maak. Door het werk dat ik hier 'achter de schermen' doe, worden de evenementen van klanten beter. En dat is uiteindelijk waarvoor ik het allemaal doe.'

Even voorstellen: onze collega Tim!

Wereldreis
'Na mij studie besloot ik op wereldreis te gaan met mijn vriendin Iris. We waren allebei klaar met studeren en we wilden de wereld zien. Samen zijn we acht maanden lang door Zuid-Afrika, Thailand, Cambodja, Vietnam, Australië, Fiji, USA, Peru, Ecuador en de Galapagoseilanden gereisd. Toen we terug kwamen kreeg ik een fulltime baan aangeboden bij aanmelder.nl en die heb ik gelijk aangenomen. Reizen is sowieso één van mijn grootste hobby's. Afgelopen mei ben ik samen met Iris door Midden- en Noord-Amerika gereisd. Ook willen we nog heel graag naar Botswana, Namibië, Antarctica en Nieuw Zeeland. Gewoon kijken wat de wereld ons nog meer te bieden heeft.'