Blog

Nieuwe website!

20 december 2016

Nieuw jaar, nieuwe look; aanmelder.nl krijgt een nieuwe homepage!
Onze vorige homepage dateert uit 2012, dus werd het hoog tijd voor een nieuwe en frisse look! Vanaf 3 januari kun je onze nieuwe site bewonderen. Maar wat verandert er nu precies voor jou als gebruiker? Maak je geen zorgen; de omgeving waarin jij je evenement bouwt blijft precies hetzelfde. De website zoals jij die voor je deelnemers hebt gemaakt ook! Het is dus alleen de voorkant van ons eigen aanmelder.nl dat er anders uit gaat zien.

Wat er wel gaat veranderen, zijn de pakketten die we aanbieden. Voorheen hadden we vijf pakketten; Starter, Communicate, Style, Professional en Academic. Dat gaan we nu terugdraaien naar drie. Professional en Academic blijven en Style veranderd alleen van naam. Dat wordt nu Standard. De pakketten Starter en Communicate vallen weg. Als je nu bezig bent met een evenement in een van die twee pakketten, kun je je evenement gewoon afmaken. Als je daarna een nieuw evenement maakt, zul je een nieuw pakket moeten kiezen.

Het Standard pakket is iets duurder dan Starter en Communicate, maar met dit pakket kun je ook veel meer dan met de oude pakketten. Met het Standard pakket kun je bijvoorbeeld enquêtes versturen en mede-organisatoren aanmaken, waardoor je met meerdere mensen aan je event kan werken. Zeker een meerwaarde dus!

We hopen dat jij de nieuwe look net zo mooi vindt als wij! Dus neem 3 januari vooral een kijkje op aanmelder.nl.