Blog

Even voorstellen: Tamar!

13 februari 2017

Tot mijn 15e heb ik in Vlaardingen gewoond. Daarna ben ik naar Delft verhuist. Voordat mijn moeder en ik hier heen verhuisde, kwam ik al vaak in Delft. Mijn tante woonde hier, ik kon dus al gauw mijn weg vinden. Delft is echt anders dan Vlaardingen, beide steden hebben hun charmes. Toch vind ik Delft het gezelligst. Tijdens mijn studie ben ik op mezelf gaan wonen midden in de stad. Ik vind het echt heerlijk dat alles zo in de buurt is.

Passie voor recht
Toen ik mijn HAVO diploma op zak had, ben ik gaan studeren aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Daar ben ik Bedrijfskunde Management, Economie en Recht gaan studeren. Mijn ouders komen beide uit het bedrijfsleven en aangezien ik nog niet precies wist wat ik later wilde gaan doen. Besloot ik dezelfde richting als mijn ouders op te gaan. Uiteindelijk is Bedrijfskunde wel een goede keuze geweest. In mijn vierde jaar heb ik stage gelopen op de legal afdeling van Unilever, in Rotterdam. Dit was mijn eerste echte kantoor ervaring en ik moest erg wennen aan de lange dagen. Toch heb ik tijdens deze stage mijn passie voor recht ontdekt. En aangezien ik na die vier jaar nog lang niet was uitgeleerd en ook nog niet wilde gaan werken, besloot ik Rechten te gaan studeren in Leiden.

Even voorstellen: Tamar!

Werken
Bij mijn opleiding bedrijfskunde stond het vak recht niet centraal, in Leiden kon ik er eindelijk meer over leren. Ik vond het allemaal heel interessant en kon goed wennen aan de manier van werken op de Universiteit. Ook deze vijf jaar vlogen voorbij.
Maar na negen jaar studeren vond ik het wel tijd voor een vaste baan. Tijdens mijn studie heb ik bijbanen gehad bij advocatenkantoren. Ook heb ik samengewerkt met de gemeente Delft, daar heb ik cursussen georganiseerd. Tijdens dit project kwam ik voor het eerst in aanraking met organiseren, dat beviel goed. Dus toen de vacature van aanmelder.nl voorbij kwam, was ik gelijk geïnteresseerd. Ik ben nu ongeveer 1,5 maand aan de slag en het bevalt tot nu toe erg goed. Ik vind het fijn dat je zo nauw samenwerkt met je collega's, er hangt een fijne sfeer op kantoor.

Golf
Als het weer het toelaat, sport ik graag. Ik heb vroeger veel getennist, dus dat doe ik nu af en toe nog. Ook ben ik vaak op de golfbaan te vinden. Tijdens een vakantie in Frankrijk ontdekte ik de sport. Ik vind het heerlijk om midden in de natuur te zijn. Dan kom ik echt helemaal tot rust.
Mijn tante is geemigeerd naar Canada, een tijdje geleden heb ik haar opgezocht. Dat was echt een prachtige reis. Canada is een waanzinnig land waar je heel veel kunt zien. Ik reis sowieso graag. Doordat mijn vader 5 jaar in Londen heeft gewoond, ben ik vaak in Engeland geweest. Binnen Europa heb ik nu bijna alles gezien. Australië en Nieuw-Zeeland staan nog op mijn wish-list.

Toekomst
Over tien jaar hoop ik bedrijfsjurist te zijn. Ik wil sowieso in het bedrijfsleven blijven, maar bedrijfsjurist worden is echt mijn doel. Het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als dat ooit bij aanmelder.nl is.