Blog

Even voorstellen: Marianne

29 mei 2017

Maak kennis met onze sales collega Marianne!

Ik ben geboren en getogen in een klein dorpje in Noord-Holland. Daar heb ik gewoond tot ik vertrok naar Amsterdam om daar European Studies te gaan doen. Hier heb ik mijn propedeuse in Frans gehaald. Maar in het tweede jaar van deze studie ben ik gestopt. Het was voor mij allemaal iets te theoretisch. Vervolgens ben ik Communicatie gaan studeren. Dit paste echt veel beter bij mij.

Werkervaring
Na mijn studie was het lastig om een baan te vinden. Er waren in die tijd veel mensen die communicatie studeerden, maar veel banen waren er niet. Ik ben terecht gekomen bij een organisatie die scholieren begeleidt in een High School jaar in Amerika. Vervolgens ben ik bij verschillende bedrijven gaan werken. Eerst bij een uitzendbureau als intercedent en vervolgens als vestigingsmanager. Daarna heb ik gewerkt bij het ANP als accountmanager en vervolgens ben ik terechtgekomen bij Topic Travel. Doordat ik vloeiend Frans spreek, had ik daar veel contact met Franse verhuurders. Tijdens mijn tijd bij Topic Travel heb ik ook Corinne ontmoet. We waren daar collega’s en konden het toen al erg goed vinden. Helaas werd het kantoor in Den Haag opgeheven omdat Topic Travel werd overgenomen door BelVilla. Hierdoor zou ik af en toe naar Amsterdam moeten. Ik had inmiddels drie kinderen en het was niet handig om heen en weer te moeten.

aanmelder.nl
Vanaf toen ben ik dus gaan kijken naar andere banen. Ik heb contact opgenomen met Corinne om te vragen of er bij haar op kantoor, zij werkte inmiddels bij aanmelder.nl, nog mensen nodig waren. En dat was zo! Mijn eerste contact met Bregje was gelijk al heel positief, zij begreep goed dat ik door mijn drie kids iets meer flexibiliteit nodig had. Ik voelde me gelijk op m’n gemak. Het aanmelder.nl team is een écht team. Er heerst hier geen eilandjespolitiek en je voelt de team spirit echt hangen. Er is hier ruimte voor initiatief en dat vind ik kenmerkend.

In mijn vrije tijd ben ik er veel op uit. Wij zijn geen gezin dat op een vrije dag niks doet. Samen met mijn man en kinderen naar het strand of naar het bos vind ik echt heerlijk. Even voorstellen: Marianne

Zelf ben ik ook graag actief bezig. Ik tennis samen met oud-collega’s, ben laatst met vriendinnen naar Healthy Fest geweest én ik doe aan moderne jazzdans elke week. Dat dansen begon eigenlijk een beetje als een grap, maar ik geniet er nu echt van en ik kan even m’n hoofd leegmaken doordat ik even iets heel anders aan het doen ben.

Over tien jaar 
Carrièretechnisch hoop ik dat ik nog steeds hard aan het werk ben. Aangezien mijn kinderen dan al 12, 15 en 17 zijn, zie ik mezelf wel in een wat zwaardere functie. Ik wil mezelf altijd blijven uitdagen dus hoop ik dat ik rond die tijd iets duidelijker weet welke richting of branche ik op wil. Ook hoop ik dat ik dan met het gezin meer aan het reizen ben. Ik heb al veel van de wereld gezien en ik wil dat allemaal ook aan mijn kinderen laten zien.