Blog

Even voorstellen: Suzanne!

27 juni 2017

“Ik ben bij aanmelder.nl begonnen als stagiar. Voor mijn opleiding redactioneel medewerker aan het Grafisch Lyceum Rotterdam moest ik een jaar stage lopen. Aangezien ik niet de journalistieke kant op wilde, ging ik op zoek naar een stage waar ik mezelf meer kon richten op communicatie. Na wat zoeken kwam ik bij aanmelder.nl terecht. In het begin moest ik wel wennen aan fulltime werken. Ik had al wel veel bijbaantjes gehad maar nog nooit fulltime op kantoor gezeten. De eerste paar weken was het dus ook echt even flink aanpoten. Gelukkig kreeg ik tijdens mijn stage veel vrijheid om zelf dingen te proberen en op te starten. Daardoor kon ik zelf ontdekken wat ik leuk vond om te doen. En met Bregje als mijn stagebegeleidster heb ik onwijs veel geleerd in dat jaar. Van veel klasgenootjes hoorde ik dat hun begeleiding minimaal was, maar dat was bij mij totaal niet het geval. Uiteindelijk ben ik excellent afgestudeerd en heeft aanmelder.nl mij gevraagd of ik wilde blijven werken. Geweldig! Nu werk ik dus parttime als communicatie/support medewerker.”

Delft
“Samen met mijn moeder, broertje en hond Tibbe woon ik in Delft. Dicht bij de stad wonen vind ik echt heel erg fijn. Ik ben in het weekend dan ook vaak in de stad te vinden. Ook kan ik gewoon op de fiets naar kantoor, zeker op zonnige dagen vind ik dat heerlijk. 

Australië
“In september vertrek ik voor een half jaar naar Australië om daar te gaan werken als au-pair, vervolgens wil ik nog een paar maanden gaan reizen door Azië. Het is iets wat al een lange tijd in mijn hoofd zit, dus ik kijk er enorm naar uit. Toch blijf ik het wel spannend vinden. Ik ben namelijk nog nooit lang van huis geweest. Het is dus extra fijn dat ik nog kan blijven werken tot eind van de zomer, nu kan ik namelijk nog een beetje sparen.”

Over 10 jaar
“Ik zou echt niet weten waar ik over 10 jaar ben. Ik hoop dat ik een hbo-studie heb afgerond en dat ik misschien wel aan het werk ben. Maar in welke richting weet ik nog niet precies. Ik laat het allemaal een beetje op me afkomen, dan komt het vast wel goed.”