Nieuws

Do's & don'ts

25 juli 2017

Het maken van een overzichtelijk aanmeldformulier kan soms best een puzzel zijn. Waar doe je wel goed aan en waaraan juist niet? Met deze drie Do's & don'ts helpen we jou op weg naar een optimaal aanmeldformulier!

Do!

  • Neem de tijd om een goed aanmeldformulier in elkaar te zetten en test alle berichten die je wil gaan versturen. Door zelf tests uit te voeren voorkom je kleine fouten die bij je deelnemers voor verwarring zorgen.
  • Via aanmelder.nl kun je zelf enquetes en berichten versturen naar bepaalde doel- of deelnemersgroepen; maak hier gebruik van! Als je je doelgroep goed weet te bereiken, verhoog je het aantal bezoekers op je evenement. 
  • Betaald event? Gebruik dan de betalingsopties via aanmelder.nl. Dat scheelt een hoop tijd! aanmelder.nl neemt de gehele facturatie- en het debiteurenbeheer uit handen.

Don’t!

  • Verstuur geen uitnodigingen of berichten met grote bijgevoegde bestanden. Deze worden vaker niet gelezen of komen sneller in de spam-inbox terecht.
  • Maak je tijdens je evenement gebruik van badges? Print deze bij een evenement met meer dan 100 deelnemers vooral niet zelf uit. Het uitprinten en aanbieden kost veel tijd. Door gebruik te maken van het on-site check-in systeem Scan & Badge bespaar jij als organisator veel tijd en voorkom je lange wachtrijen bij de entree.
  • Zet niet teveel vragen in je aanmeldformulier. Denk van te voren goed na over wat je van je deelnemers wilt weten en waarom. Maak vragen afhankelijk van elkaar zodat je deelnemers alleen de vragen zien die voor bedoeld zijn.

 

Met deze tips moet het lukken om een goed formulier te bouwen en een succesvol evenement voor je deelnemers te organiseren!

 

Nieuwsbrief