Nieuws

Engineer Jasmijn vertelt over Making Shift Happen

30 november 2018

Event engineer Jasmijn begeleide tijdens Making Shift Happen de check-in met Scan & Badge. Hieronder lees je haar verslag.

Engineer Jasmijn vertelt over Making Shift Happen

28 november 2018 vond een geweldig inspirerende dag plaats in Amsterdam; Making Shift Happen. Deze dag was bedoeld om mensen te inspireren en te informeren om een eigen ‘Shift’ te veroorzaken in hun eigen schoolorganisaties. Om deze ‘Shifts’ te veroorzaken wordt er ingezoomd op de bouwstenen die hiervoor nodig zijn.

Academica Business College

Academica Business College heeft voor de organisatie van deze innoverende dag gezorgd. Academica BC is een expertisecentrum dat gespecialiseerd is in ontwikkeling van leiderschap en organisatie. Het motto van dit bedrijf is dan ook: ‘Kennis gaat vooraf aan vaardigheden’. Academica BC ondersteunt mensen met hun leergangen in hun persoonlijke effectiviteit, hun lange termijn visie, hun betrokkenheid met medewerkers en nog veel meer.

Scan & Badge

Academica heeft aanmelder.nl gevraagd om het aanmeldproces in handen te nemen. Door middel van het Scan & Badge principe kon het incheckproces vlekkeloos verlopen, waardoor de inspirerende dag van start kon gaan, helaas wel een beetje te laat door de drukte op de wegen en in het treinverkeer. Geweldige onderwijskundigen waren gevraagd om als sprekers op te treden die door de presentaties alle mensen inspireerden.

Alle deelnemers ontvingen bij aankomst een persoonlijke badge en bij afscheid keynotes en een samenvatting van de presentaties.

Locatie

Making Shift Happen vond plaats in de historische Beurs van Berlage. Deze plek met veel geschiedenis zorgde voor een onderliggende toon om zelf ook geschiedenis te maken, wat voor extra inspiratie zorgde op de dag zelf. Het oude en rustieke uiterlijk van de Beurs zorgde voor een rustige sfeer, waardoor iedereen de hele dag helder de presentaties in kon

Nieuwsbrief