Nieuws

Ontmoet onze nieuwe support-collega

17 september 2019

Ontmoet onze nieuwe support-collega

 

Ik ben Loes, 24 jaar en werk sinds kort bij aanmelder.nl. Voordat ik naar Den Haag verhuisde, woonde ik in Zuid-Limburg en studeerde ik Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik besloot het bos te verruilen voor het strand en mijn afstudeerstage in Den Haag te doen. Dat is gelukt!

Na het afstuderen begon natuurlijk het echte werk: een baan. In plaats van een baan in de communicatie, kreeg ik een aanbod van een ICT detacheerder. Zij boden mij een traineeship aan, speciaal gericht op vrouwen. Van Communicatie naar IT is natuurlijk een hele stap, maar na ongeveer een maand zat ik al bij mijn eerste opdrachtgever. Na een aantal jaar op servicedesks bij verschillende opdrachtgevers, merkte ik toch dat ik meer zocht dan de technische IT mij te bieden had. 

Het contact met mensen en hen kunnen helpen was eigenlijk altijd het leukste aan mijn werk. Het leek me dan ook logisch om daar wat mee te blijven doen. aanmelder.nl biedt mij dit in de rol van Support Specialist. Naast dat we hier helpen met problemen waar klanten tegenaan lopen, moeten we de klant ook kunnen adviseren over hoe zij de tool het beste kunnen inrichten. Om dat te kunnen doen moet je je goed kunnen inleven in wat een klant wil en nodig heeft. Dit kan af en toe erg uitdagend zijn!


aanmelder.nl is een stuk kleiner dan de andere bedrijven waar ik tot nu toe gewerkt heb. Dat leek me ook wel leuk om eens mee te maken. Het contact met je collega's loopt dan toch net weer even anders en er is minder tot geen hiërarchie. Doordat aanmelder.nl een kleiner bedrijf is, ligt er natuurlijk ook veel werk dat door minder mensen opgepakt moet of kan worden. Dat geeft mij de mogelijkheid om in de toekomst, naast de support rol, ook andere werkervaring op te doen. Wat ik hier ook fijn aan vind, is dat ik me zo ook op persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen en kan ontdekken wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Ik heb in ieder geval erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en ben benieuwd wat mijn tijd bij aanmelder.nl allemaal gaat brengen!

 

 

 

Nieuwsbrief