Blog

Aanmelder wordt responsive

06 augustus 2015

Vanaf maandag 10 augustus zijn de websites en aanmeldformulieren nog beter te gebruiken op een mobiele telefoon en tablet. Het gebruikersgemak van je deelnemers is nu nog groter als ze zich aanmelden via hun mobiele apparaat. Ze melden zich vanaf elke plek aan voor je evenement.

Optimale weergave op mobiele telefoon en tablet

responsive

Met een mooi woord heet dit responsive design. Het betekent dat de websitepagina zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm.

Aanmelder.nl innoveert

Steeds meer mensen gebruiken hun tablet om zich aan te melden. Aanmelder.nl blijft niet achter en speelt hierop in met het responsive design. Voor de technici onder ons: we gebruiken het veelgebruikte framework Bootstrap naast de verbeterde weergave, geeft dit je de mogelijkheid diverse templates te gebruiken.

Je hoeft niets te doen

Je hoeft niets te doen om deze omschakeling in gang te zetten. Wij zorgen ervoor dat ieder evenement in aanmelder.nl geupgrade wordt met de vernieuwde weergave en op de juiste wijze getoond wordt. Alle functionaliteiten in aanmelder.nl blijven werken. De website en het aanmeldformulier kan er ietwat anders uitzien op een mobiel device door het meeschalen naar het scherm.

Maandag is het zover

Wij zijn erg trots op deze nieuwe ontwikkeling en kijken ernaar uit om dit maandagochtend met jou en je deelnemers te gebruiken. Mocht je er vragen over hebben, stel ze aan ons door contact op te nemen.

Team aanmelder.nl