Blog

Nieuwe features

18 juni 2014

Nieuwe features

Aanmelder.nl ziet er nooit hetzelfde uit. Dat lijkt misschien wel zo, maar we verbeteren continu. Dat doen we om het leven van organisatoren zoals jij een stukje makkelijker te maken. Zo zijn we. We lichten graag drie features uit:

#1 Een wekelijkse update

Heb je niet elke week de tijd om in de statistieken van je evenement te duiken? Dan maken wij het je extra makkelijk met een wekelijkse update e-mail. Afhankelijk van de status van je evenement geven we je informatie over de nieuwe aanmeldingen, tips voor jouw evenement en handige weetjes over organiseren.

#2 Berichten nóg meer personaliseren

Soms is het handig om een antwoord uit het aanmeldformulier terug te laten komen in een bevestigingsbericht of mededeling. Dat kan! Maak gebruik van de optie 'toon dit formulier met extra expert-opties', klik vervolgens op de opties bij de betreffende vraag in het aanmeldformulier. Kopieer de code en plak deze in je bericht of mededeling. Zo makkelijk werkt aanmelder.nl!

#3 Eens een Earlybird...

Altijd een Earlybird! Dat was niet altijd zo, maar vanaf nu kan iemand die zich eenmaal heeft geregistreerd als Earlybird, altijd gebruik maken van het Earlybird tarief. Erg handig als mensen toch mee gaan naar bijv. het diner of de tour!

Maak jij al gebruik van deze features? Wat vind jij de mooiste handigheid van aanmelder.nl? We zijn hier nieuwsgierig naar! Mail je het ons naar info@aanmelder.nl?