Blog

Nieuw: Lay-out templates

14 februari 2013

Lay-out vormgeving templates

Het oog wil ook wat. En een event website kan niet meer zonder zijn eigen huisstijl. Denk aan herkenbare kleuren, lettertypes en logo's. Het kon al, maar nu kan ook de lay-out aangepast worden in aanmelder.nl. Door een keuze uit een van onze nieuwe templates te maken, kan de website nu helemaal naar eigen wens ingericht worden.

Wat zijn de mogelijkheden? Natuurlijk blijft de originele vormgeving op uw bestaande evenement van toepassing en kan deze ook gekozen worden voor een nieuw evenement. Uw bestaande event website direct aanpassen? Maak dan een keuze uit een van de vier website stijlen.

Wilt u de banner alle aandacht laten trekken en vindt u een horizontaal menu mooi? Deze template met horizontaal menu plaatst uw menukopjes horizontaal onder uw banner en zorgt ervoor dat het registratieformulier en alle andere pagina's alle ruimte krijgen op uw event website.

Wilt u veel informatie delen en een uitgebreid menu gebruiken? Kies dan een van de templates met verticaal menu. Bijvoorbeeld de template waar ruimte is voor een extra grote banner en waaronder het menu en het registratieformulier samen dezelfde achtergrondkleur hebben.

Fan van een minimalistische stijl en toch veel menukopjes? Dan is de laatste nieuwe template perfect. Door weinig verschillende achtergrondkleuren blijft het ontwerp strak en helder. Benieuwd hoe uw event website eruit kan zien? Probeer het snel uit!

Lay-out vormgeving templatesLay-out vormgeving templatesLay-out vormgeving templates