Blog

Extra beveiliging in HTTPS

13 februari 2013

HTTPS veilig registreren

Google en gij zult vinden. Steeds meer informatie is vrij toegankelijk op het internet en wij snappen dat dit niet altijd gewenst is. Zo is het ook belangrijk dat de privacy van deelnemers altijd gewaarborgd wordt en dat u precies kunt bepalen in hoeverre uw evenement publiek toegankelijk is. Daarom is iedere event website in aanmelder.nl met HTTPS beveiligd en geven we duidelijkheid over de openbaarheid van uw informatie.

Nog druk bezig met het inrichten van het evenement en wil je niet dat het registratieformulier online te vinden is? De site was al gemakkelijk af te schermen voor het publiek. Of gaat het om een intern evenement voor een select gezelschap? Zorg er dan voor dat alleen genodigden toegang tot de registratiewebsite krijgen. Bepaal zo zelf wie toegang tot alle informatie op de event website krijgt.

Daarnaast zijn de gegevens van uw deelnemers nu extra beveiligd. Het is belangrijk dat deelnemers weten dat ze hun persoonlijke gegevens in een veilige omgeving invullen en hier in een betrouwbare omgeving mee omgegaan wordt. Daarom zijn alle event websites van aanmelder.nl beveiligd via HTTPS en SSL. Op deze manier is er geen twijfel over zekerheid in privacy.