Blog

Verzorg een vlotte check-in

18 juni 2012

Vlotte check-in registratie-station

Vele maanden zijn vooraf gegaan aan de organisatie van het evenement en alles staat klaar voor de bezoekers om ze een mooie ervaring te geven. Hoe zorg je ervoor dat direct vanaf de aanvang een goede indruk bij de bezoekers wordt achtergelaten? Wij begrijpen dat een goede start van het evenement de toon zet, dus verzorgen we ook een snelle en doeltreffende check-in voor uw deelnemers met badges. Onmisbaar voor ieder groter evenement.

Aanmelder.nl ken je als de optimale ondersteuning achter de schermen, maar verzorgt naast online registratie voor het evenement ook de check-in bij de aanvang van jouw evenement. Je bepaalt zelf de hoeveelheid incheck stations waar de bezoekers zich kunnen registreren. Is de bezoeker zijn bevestigings-e-mail vergeten? Ook op een mobiele telefoon kan de barcode of QR code gescand worden. Deze ook niet meer te vinden tussen alle e-mail? Dan is de bezoeker makkelijk terug te vinden onder zijn naam. Zo worden de registratiegegevens van alle aangemelde personen gekoppeld aan de bezoekers van het evenement, waarna er een persoonlijke badge snel ter plekke gemaakt is.

Kortom, een soepele doorloop bij de aanvang van het evenement, geen gedoe met badges die van te voren klaar gemaakt moeten worden en altijd accurate statistieken over de opkomst van het evenement. Kijk snel op onze registratiestation-pagina voor meer informatie.