Blog

Bezoek aanmelder.nl op event 12!

28 maart 2012

aanmelder.nl op event12 beurs

Op 4 en 5 april wordt de veertiende editie van de beurs event georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht en natuurlijk is aanmelder.nl hier aanwezig. De beurs belooft weer een inspiratiebron te worden voor alle verschillende segmenten van de evenementenbranche met een gevarieerd aanbod aan exposanten. De online registratie van aanmelder.nl sluit naadloos aan bij het themaplein On Screen, waar bedrijven in event software, apps en media hun diensten tonen. Doe inspiratie op en bezoek ons daar op stand 7 F022!

Met het thema time to event wordt het delen van inhoud en kennis voor evenementen centraal gezet. Er zijn verschillende workshops en presentaties van interessante sprekers uit de branche. Zo zal dr. Mathijs Bouman vertellen hoe organisatoren het beste om kunnen gaan tijdens deze economisch roerige tijden.

Daarnaast zijn er naast de diverse exposanten ook een aantal themapleinen, zoals On Screen waar ook aanmelder.nl te vinden zal zijn. Op dit themaplein draait alles om communicatie waar beelschermen een rol spelen. Denk aan mobile apps, sms reminder en levensgrote videos. Kortom, schermen van zakformaat tot XXL. Mis deze producten en diensten niet en kom langs!

Tot slot is het themaplein MICE Field niet te missen voor de bezoeker die inspirerende ideeën en aantrekkelijke bestemmingen wil verzamelen voor zakelijke bijeenkomsten in het buitenland. Op dit plein zijn aanbieders van Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions in of naar het buitenland te vinden.

Haal je organiserend hart op tijdens event 12 en bekijk alvast de exposantenlijst. Breng ons ook een bezoekje op onze stand 7 F022 en ontvang korting op je eerste evenement!