Blog

Bezoek aanmelder.nl op EvenementContact

07 februari 2012

EvenementContact beurs aanmelder

Op donderdag 8 maart vindt de vierde editie van EvenementContact plaats in de Expo Haarlemmermeer en ook het vernieuwende product van aanmelder.nl ontbreekt hier niet. De vakbeurs voor de evenement, entertainment en MICE branche biedt op deze dag een goed overzicht van het totale aanbod van leveranciers voor evenementen. Ideaal dus voor jou als organisator om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in je vakgebied en direct in contact te komen met de juiste personen. Kom ook naar onze stand en wij vertellen je persoonlijk meer over online deelnemersregistratie.

Wat kan je verwachten? Met 200 stands biedt EvenementContact een uitgebalanceerd aanbod van exposanten met producten voor de evenementenbranche. Dus zoek je invulling voor een bedrijfsevenement, congres of incentive? Voor ieder moment in het organisatietraject van een evenement is er een geschikt product te vinden. Zo is voor het voortraject aanmelder.nl aanwezig, het ideale hulpmiddel voor de event organisator voor het uitnodigen en registreren van bezoekers en zijn er verschillende cateraars aanwezig, zoals de borrelfabriek, voor hapjes en drankjes die niet te missen zijn tijdens een evenement zelf.

Laat je inspireren op de verschillende delen van de beurs. Ook kleine, vernieuwende bedrijven zijn te vinden op de beurs. Zo is er het Freelance Plein, waar ZZP dienstverleners hun diensten aanbieden en In de Spotlight, waar ZZP entertainers of artiesten te vinden zijn. Daarnaast zijn er de reguliere stands, waar de onmisbare en nieuwe namen in de evenementenbranche inspiratie geven voor jouw volgende evenement.

Kom naar EvenementContact en bezoek onze stand! We vertellen graag persoonlijk meer over hoe je handig zelf jouw deelnemers online kunt laten registreren voor het volgende evenement.