Blog

Nieuwe feature aanmelder.nl ideaal voor conferenties

25 januari 2012

Abstract reviewing voor conferenties

De nieuwe feature van aanmelder.nl is beschikbaar: Abstract reviewing. Organisatoren van wetenschappelijke conferenties weten dat er veel werk gaat zitten in het verwerken en uitwisselen van abstracts en conferentie papers. Met deze nieuwe functie koppelen we deelnemersregistratie aan conferentie management. Zo krijg je als organisator nog meer grip op het organiseren van de volgende conferentie!

Ons streven naar constante innovatie is gebaseerd op het vergroten van gemak tijdens het organiseren van evenementen. Met deze nieuwe feature geven we niet alleen de organisator meer gemak, maar ook de auteur, reviewer en het program committee van een conferentie. Auteurs krijgen de mogelijkheid om papers in te zenden, zich te registreren en de review scores te bekijken. Reviewers kunnen zich registreren en daarnaast beoordelingen geven in hun persoonlijke account. Bovendien kan het program committee communiceren met alle partijen en papers toewijzen aan reviewers.

Deze functie is onmisbaar voor organisatoren van wetenschappelijke conferenties. Bespaar jezelf een hoop administratief werk en houd gemakkelijk het overzicht. Meer informatie over deze nieuwe functie?
Neem contact met ons op.