Blog

TEDx Delft als inspirerend evenement

04 december 2011

TEDxDelft Delft TED 2011

Op 7 november organiseerde de TU Delft en Gemeente Delft samen een nieuwe editie van TEDx. Dit internationale evenement is een platform waar inspirerende sprekers uitgenodigd worden om een korte presentatie te geven. TED met de lijfspreuk Ideas worth spreading is uitgegroeid tot een van de meest hoog aangeschreven conferenties met sprekers als Al Gore en Bill Gates. Daarom zijn we trots dat TEDx Delft heeft gekozen voor Aanmelder.nl als registratie oplossing.

TEDx is een commercieel onafhankelijke evenement en de editie in Delft heeft wederom alle bezoekers gemotiveerd en aan het denken gezet. Door de goede organisatie, het iconische Aula Congres centre van de TU Delft en de sprekers uit allerlei verschillende, vooral technische achtergronden was TEDx Delft een succes. De organisatie heeft goed gebruik gemaakt van aanmelder.nl, waardoor de bijna 900 deelnemers zich gemakkelijk online konden aanmelden en betalen. Daarnaast verliep de ontvangst bij de start van het evenement zeer vlot door het gebruik van de aanmelder.nl check-in service via QR codes, inschrijfgegevens en sms codes.

Allerlei interessante mensen waren uitgenodigd om te spreken, waaronder de wereld kampioen solar car racer Job van de Kieft. Met zijn presentatie "How electric driving can set you free" vertelde hij over keuzevrijheid en mindset op het gebied van electrisch rijden. Zijn verhaal liet het publiek zeker twee keer nadenken voordat er weer in een auto wordt gestapt. Daarnaast vertelde Musetta Blaauw haar ontroerende verhaal over de wens van een grote familie en de grote tegenslag die deze droom zou wegvagen. Ze inspireerde de luisteraars om moed en doorzettingsvermogen te hebben om dromen na te streven. Deze en andere TEDx presentaties zijn te zien op de website van TEDx Delft. Informatie over registreren via aanmelder.nl of onze check-in mogelijkheden kan je op onze website vinden.