Blog

Kom ook naar het Management Support Event '11!

02 november 2011

Management support evenement

Op 10 en 11 november vindt de vakbeurs voor managementondersteuners weer plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is dé plek om nieuwe kennis en inspiratie op te doen. Dit kan in een van de workshops, maar ook bij de vele stands met experts uit allerlei verschillende vakgebieden. Zo kan je ook aanmelder.nl vinden op stand 303!

Kom langs, geniet van een zakje popcorn en laat je informeren over hoe je een congres, workshop of ander evenement slimmer kunt organiseren met aanmelder.nl. Wij weten hoe hectisch het organiseren van een evenement kan zijn, maar met online deelnemersregistratie bespaar je uren werk. Zo kan je met aanmelder.nl zelf gemakkelijk online een aanmeldwebsite maken waar jouw deelnemers zich kunnen aanmelden. Je hebt een evenementwebsite in eigen huisstijl waarmee je informatie deelt en waar je simpelweg je contacten in een keer kunt uitnodigen via e-mail uitnodigingen.

Valt het aantal inschrijvingen tegen? Stuur dan een herinnering. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals enquêtes en betalingsmogelijkheden. Tijdbesparing en gemak, met aanmelder.nl organiseer je slimmer zelf jouw evenement online!

We hopen je te zien op onze stand 303 op het Management Support Event '11. Je maakt bovendien kans op een leuke prijs, wie weet ben jij een van onze gelukkige winnaars!