7 event trends in 2020 en hoe je deze toepast.

Benieuwd naar de event trends voor het komende decennium? aanmelder.nl zet 7 trends op een rij en wat dit voor jou kan betekenen bij de organisatie.

Events zijn booming business. De markt groeit en er is steeds meer mogelijk op gebied van techniek en ervaring. Er komen meer producten en diensten op de markt om jouw evenement succesvoller, leuker en interessanter te maken. Of je nu in de zakelijke of consumentenmarkt actief bent, met onze tips kun je na het lezen van de e-paper de trends in praktijk brengen.
 

In de e-paper komen de volgende trends aan bod:

Trend 1: Digitalisering

Eigenlijk mogen we dit geen trend noemen. Digitalisering is al jaren een thema in elke branche. Maar digitalisering is altijd in ontwikkeling en blijft hot-topic. Wij geven je de laatste ontwikkeling op het gebied van digitalisering van events.

Trend 2. Een sterke eerste indruk

Een sterke eerste indruk is belangrijk. Dit is vaak de check-in. Hoe zorg je ervoor dat dit soepel verloopt, de wachttijden minder worden en algehele ervaring verbeterd? Wij geven je tips voor een vriendelijke check-in.

Trend 3. Gamification

Spelelementen toevoegen aan je evenement zorgt ervoor dat deelnemers informatie tot wel 80% beter opslaan en ervaren. Waar begin je en welke opties zijn er? Dit hoeft niet perse digitaal te zijn. aanmelder.nl geeft je opties.

Trend 4. Live streaming

Een trend die nog je niet vaak terugziet bij B2B events, maar wel steeds belangrijker wordt. Met live streaming spreek je nieuwe deelnemers aan en vergroot je het bereik van je evenement.

Trend 5.  Contentgenerator

Content, ofwel tekst, beeld, infographics, snip-its, blog en video. Elke marketing professional is er mee bezig. Maar wist je al dat content veel kan toevoegen aan het succes van jouw evenement? Zowel tijdens, als voorafgaand en na het evenement helpt content bij het behalen van jouw doel.

Trend 6. Experience Management

Experience management ligt daar waar de geleverde ervaring tegemoetkomt aan de verwachting. Positieve ervaringen dragen uiteindelijk bij aan de omzet van een bedrijf. Dit geldt niet alleen voor het evenement, maar ook voor de registratie en de opvolging. aanmelder.nl legt je uit waar de grens ligt en hoe je experience management toepast.

Trend 7. Duurzaamheid

We sluiten af met een trend die steeds belangrijker wordt. Is jouw event duurzaam, of wil je graag stappen ondernemen? Er zijn een hoop mogelijkheden, van klein tot groot, die jou helpen een duurzaam event neer te zetten.

Download het epaper

Wil je meer weten over de trends of ben je benieuwd wat aanmelder.nl kan doen om trends in praktijk te brengen? Bekijk dan onze features of neem direct contact op met onze specialisten.

Deelnemeromgeving

Deelnemeromgeving Mei 2021 Deelnemers kunnen nu inloggen...