Blog

Mogen we je even voorstellen?

17 mei 2016

Jelle Roozenburg

Oprichter Aanmelder.nl

Mogen we je even voorstellen?

Minder klusjes, dus betere evenementen!

Jelle is begonnen met aanmelder.nl om de wereld beter te maken door innovatie. Op de Technische Universiteit zat hij tot zijn nek in de techniek en onderzoek. Maar het is veel leuker om met techniek echte processen te verbeteren en daarmee mensen te versterken. Vanuit dat idee is aanmelder.nl gegroeid: evenementen organiseren moet makkelijk en effectief zijn, zodat je je als organisator kan richten op de inhoud, niet op registratie- en communicatieklusjes. Jelle voelt veel passie en ambitie om ons product en bedrijf steeds beter te maken.

Heerlijk hardlopen

Als hij niet aan het werk is, is hij veel aan het hardlopen. Deze sport heeft echt zijn hart veroverd. Nadat hij in 2005 een halve marathon had gelopen in Amsterdam, wilde hij meer. Een hele marathon volgde, en nog een. Daarna heeft hij zich gericht om de 10km en 21km steeds iets sneller te lopen. Het leuke is dat hij zich dan omgeeft met andere nog veel sportievere vrienden en voordat je het weet ben je verslaafd. Hij traint nu 4 à 5 keer per week. Ook een goed moment om alle aanmelder.nl zaken weer eens te laten rusten.

 

Huisje boompje beestje
 

Sinds anderhalf jaar woont hij met zijn Italiaanse vriendin op de Bagijnhof, een van de leukste pleintjes in Delft. Als we tijd hebben zijn we lekker aan het koken of een verre reis aan het uitstippelen. Daarnaast is hij gek op logische puzzels om zijn informatica brein aan te scherpen.
Jelle is overigens in Delft geboren en omdat hij ook studeerde aan de TU Delft en nu aanmelder.nl in Delft gevestigd is, voelt hij zich een enorme "local".

 

Trots op ons team

Hij is enorm trots op de mensen in het aanmelder.nl team. Het is fantastisch om het team de afgelopen jaren zo te zien groeien. Van 3 mensen zijn we nu naar 11 gegroeid. Naast het aantal groeien we ook in de efficientie en zelfstandigheid van de collega's, die wekelijks ons product én onze processen verbeteren. Op deze manier groeit hij graag verder! Vorige week zijn we nog met z'n allen worst gaan maken in Schiedam. Gelukkig hebben we allemaal een voorliefde voor goed eten.

Groetjes, Jelle