Blog

Gebruik jij al QR-codes?

17 mei 2016

Wist je al dat er in het bevestigingsbericht de optie zit om gebruik te maken van een Passbook ticket, barcode of QR-code? 

De ontvangst van deelnemers wordt zo nog veel makkelijker via innovatieve tickets en badges. Bij binnenkomst van je gasten print je zo snel een persoonlijke badge! Door het gebruik van QR codes is het nog makkelijker om deelnemers op een event in te checken en eventueel een gepersonaliseerde kleuren badge te printen met Scan & Badge.

Gebruik jij al QR-codes?

Aanmelder.nl ken je als de optimale ondersteuning achter de schermen, maar verzorgt naast online registratie voor het evenement ook de check-in bij de aanvang van jouw evenement. In het bevestiginsbericht zit de optie om gebruik te maken van een Passbook ticket, barcode of QR-code. Is de bezoeker zijn bevestigingsmail vergeten? Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smart phone waarop de barcode of QR code gescand kan worden. Na het scannen drukt de printer direct een persoonlijke badge. Door een badge te kiezen die bij uw evenement past, kan je altijd een professionele indruk achter laten! De opmaak van de badge is geheel naar eigen wens in te vullen en wordt gedaan door aanmelder.nl. U kunt kiezen uit 2 type badges. Scan & Badge is dé oplossing voor een snelle en professionele on site check in.

Lees hier meer over hoe je een QR-code of barcode in je bevestigingsbericht zet

Team aanmelder.nl