Blog

Heb jij ons gezien?

17 mei 2016

Op dé vakbeurs van het jaar, Event 16!

Heb jij ons gezien?

Aanmelder.nl stond twee dagen lang op de Jaarbeurs in Utrecht op Event 16! Twee inspirerende dagen waarop alles wat relevant en actueel is in de evenementenbranche samen kwam. Deze beurs is de plek voor organisatoren om nieuwe kennis en inspiratie op te doen. Dit kon in een van de workshops, maar ook bij de vele stands met experts uit allerlei verschillende vakgebieden. Ondanks de sterke opmars van internet als middel om met elkaar te communiceren, is er niks persoonlijker dan elkaar ontmoeten op de beurs!

Heb jij onze nieuwe gezichten ontmoet?

Team aanmelder.nl was  niet te missen met onze opvallende stand precies bij de ingang op de beurs. Event 16: de perfecte manier om je kennis te laten maken met aanmelder.nl, plus om onze nieuwe teamleden voor te stellen! En jou als organisator nieuwe ideeën te geven hoe je aanmelder.nl het best kunt inzetten om je evenement zo goed mogelijk te organiseren. We groeien hard! Sinds een paar maanden is ons team aangesterkt met Marcel, Nieke & Esther.  

Een beursdeelname is voor ons de meest effectieve manier om op een ontspannen manier bij te praten met onze huidige klanten. Voor toekomstige klanten is het belangrijk dat ze de juiste ''feeling'' krijgen van ons als bedrijf. Beleving heeft namelijk de meeste impact! Het zelf ervaren van het bedrijf, de mensen en dat wat wij te bieden hebben. Dat moet jou als organisator vast aanspreken!

Heb je Event16 gemist en wil je op de hoogte gebracht worden van alle nieuwe ontwikkelingen van aanmelder.nl? Neem dan hier contact met ons op, dan plannen we een afspraak met je in tijdens een kop koffie.

Team Aanmelder.nl