Blog

Aanmelder.nl verovert Europa

27 juni 2016

aanmelder.nl maakt enorme stappen en gaat de grenzen over. De ontwikkeling van ons bedrijf is iets waar wij als team erg trots op zijn, dit willen we dan ook graag met jullie delen! Afgelopen maand is onze Scan & Badge onder andere ingezet op evenementen in Barcelona & België.

Mice Portal / Tagunsplaner.de

Erg trots zijn we op onze samenwerking met Mice Portal. Zij zijn het grootste full service MICE portal van Duitsland. Miceportal.de is de plek voor Duitse event- en congresorganisatoren om o.a. hotelovernachtingen, locatie en uiteraard de registratie te regelen. Ze hebben Eventilo.com, onze internationale naam voor aanmelder.nl, gekozen om in hun portal te integreren en zo hun klanten het gemak van aanmelder te kunnen bieden.

Ook gebruik maken van Eventilo.com in plaats van aanmelder.nl? Met dezelfde inloggegevens maak je ook een event bij Eventilo.com aan! Het werkt precies hetzelfde.

België

Flandersbio heeft voor hun event Knowledge for Growth Scan & Badge ingezet om hun bijna 1.300 deelnemers on site in te checken en van een badge te voorzien. Dit jaarlijks terugkerende event trekt alle grote Europese spelers in de Life science community. Naast de check in bij binnenkomst, zijn ook alle deelnemers bij binnenkomst van de workshops gescand. Deze info is zeer waardevol voor een organisator, standhouders en sponsoren om achteraf te zien hoeveel personen bij welke workshop zijn geweest. Door de QR-code ook op de badge te printen kunnen we met Scan & Badge meerdere check-in momenten doen.

We kijken samen met Flandersbio terug op een geslaagd event en kijken al uit naar de editie in 2017.

Meer informatie over de Scan & Badge? Lees hier verder.

Team aanmelder.nl