Maak kennis met Ildikó 

We zijn blij om te melden dat er begin deze maand weer een nieuwe collega is gestart bij aanmelder.nl. Ildikó sluit zich aan bij het Klant Success team als Account Manager, waarbij zij ook ondersteuning geeft aan de afdeling support & advies. Ze stelt zich graag even voor:

Hallo, leuk dat je mijn introductie leest 🙂 Mijn naam is Ildikó en ik kom oorspronklijk uit Hongarije. Na mijn twee studies in Hongarije (Economie – Toerisme en Hotel Management), heb ik een aantal jaren in Hongarije gewerkt op het gebied van Sales en Hotel booking. Uiteindelijk ben ik geëindigd in de financiële sector in Nederland. De afgelopen jaren in Finance hebben mij geholpen om te realiseren dat ik mijzelf meer op mijn gemak voel om andere mensen te helpen en leuke relaties op te bouwen. Sinds februari 2022 versterk ik met veel plezier het Klant Succes team  van aanmelder.nl als Account Manager. Hierbij wordt ik volledig ondersteund door Sze-Wing, Fien en Ghizlan. Deze rol geeft me veel energie en motivatie, dus ik ben blij dat ik aan boord ben!

– Ildikó 

 

 

 

Ontmoet Ilse

Ontmoet Ilse Deze week is er een nieuwe collega van start...