Warning: Undefined array key "content-type" in /bitnami/wordpress/wp-content/plugins/leadin/src/class-pagehooks.php on line 91

Ontmoet onze nieuwe collega’s

In oktober en november hebben wij 3 nieuwe collega’s toegevoegd aan ons team. aanmelder.nl blijft groeien, het was dus tijd om op zoek te gaan naar nieuwe professionals. Na een kort recruitmentproces hebben wij 3 dames gevonden die ons team aanvullen. Zij stellen zich graag even voor.

Ontmoet onze nieuwe collega's
Britt den Haan – Sales Consultant

Hallo! Ik ben Britt den Haan. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Na een korte zoektocht naar een leuke functie, ben ik per 1 oktober in dienst gekomen bij aanmelder.nl Ik word (online) ingewerkt om als Junior Sales aan de slag te gaan. Daarna ga ik, samen met mijn collega’s Joakim de Ruig en Guido De Neve, ervoor zorgen dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van aanmelder.nl door hen van de juiste informatie te voorzien en de aandacht te geven die zij verdienen.

Vera de Boer – Support Specialist

Hoi, ik ben Vera de Boer en ik ben in november begonnen bij aanmelder. nl. Voorheen heb ik ervaring opgedaan op het vlak van klantcontact in de reisbranche. Ik heb werken met klanten altijd erg leuk gevonden en dat is iets wat ik nu ook weer met veel plezier ga doen. Momenteel wordt ik ingewerkt als support specialist binnen het Klant Succes team. Samen met mijn collega’s Fien T’Jampens en Sze-Wing Tang begeleiden wij klanten van aanmelder. nl om zo slim mogelijk hun evenement te organiseren. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de factuur en de evaluatie beheren wij het contact en zorgen wij ervoor dat er een duurzame en plezierige samenwerking ontstaat. Daarnaast hoop ik andere mooie rollen en projecten in te gaan vullen bij aanmelder.nl. Ik heb zin in deze uitdaging!

Anneloes Duine – Event Coördinator

Ik ben Anneloes Duine; vol enthousiasme ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij aanmelder.nl. Als Event Consultant zorg ik samen met mijn collega’s Viviën Vos en Rochella Landegent voor de (online) events van onze klanten. We begeleiden en ondersteunen deze events met onze producten Let’s Get Digital, Scan & Badge en Event Streaming.

Door mijn voorgaande jobs in de evenementenbranche (zowel publieke als zakelijke events) weet ik uit eigen ervaring wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Ik vind het dan ook erg tof om te werken bij een organisatie die producten heeft ontwikkeld om de organisatie makkelijker te maken. Zeker in deze tijd waarin elkaar online ontmoeten, online kennis opdoen en online events bijwonen belangrijker is dan ooit.

Ik heb er zin in!

aanmelder.nl team

Onze nieuwe collega’s zijn geselecteerd omdat wij ervan overtuigd zijn dat ze een goede aanvulling zullen zijn op ons team. Zij delen met ons het enthousiasme en de ambitie om aanmelder.nl te laten groeien en naar de volgende stap te werken.

Benieuwd naar ons complete team? Je vindt op onze teampagina alle medewerkers.

 

Deelnemeromgeving

Deelnemeromgeving Mei 2021 Deelnemers kunnen nu inloggen...

Wachtlijstfunctie

Wachtlijstfunctie Haal het maximale aantal registraties...