Scan & Badge: een corona-proof check-in

Het 1,5 meter evenement is een feit. Als je de richtlijnen van het RIVM volgt, is het mogelijk om een corona-proof evenement te organiseren. De grote voorwaarde is hierbij het bewaren van voldoende afstand. Dit klinkt ingewikkeld, maar is zeker niet onmogelijk. Met Scan & Badge ben je verzekerd van een veilige check-in waarbij contactmomenten geminimaliseerd worden maar de deelnemer toch een warm welkom krijgt bij binnenkomst.

Neem met het organiseren van de ontvangst de volgende richtlijnen in acht:

  • Vraag bij aanvang naar eventuele (lichte) klachten die kunnen wijzen op covid-19.
  • Informeer deelnemers over getroffen maatregelen en richtlijnen.
  • Zorg voor een duidelijke looprichting.
  • Laat deelnemers gefaseerd binnen komen door inlooptijden aan te houden.

Wij raden aan om een hostess de deelnemers te ontvangen in plaats van een automatische check-in. Zo ben je er van verzekerd dat er maar één persoon de scanner en de badge aanraakt in plaats van meerdere mensen een apparaat gebruiken bij een self-service check-in. Zo voorkom je mogelijke verspreiding.

Om de hostess en deelnemers te beschermen kun je schermen van plexiglas bij de registratiebalie plaatsen. Indien dit geen optie is, zorg er dan voor dat de hostess afstand kan bewaren.

Zet de printers richting de deelnemers zodat zij de badge zelf uit de printer kunnen pakken en leg van te voren lanyards klaar zodat de hostess en deelnemer geen contact hebben bij het scannen van het ticket. Vraag eventueel naar de naam om mensen in te checken i.p.v. de scanner te gebruiken. De hostess verwelkomt de deelnemers en wijst hen op de getroffen maatregelen.

Wanneer de check-in is afgerond, kan de deelnemer doorlopen naar de evenementenzaal.
Plaatst op de badge de richtlijnen als herinnering naar de deelnemer.

Voor meer informatie over het organiseren van een evenement gedurende de covid-19 periode, verwijzen we naar onze infographic waar we je door het 1,5 meter evenement lopen.

Voordelen Scan & Badge.

Met Scan & Badge van aanmelder.nl is een veilige check-in en een professioneel welkom volledig verzorgd. We bieden type 3 badges die je volledig zelf mag ontwerpen. De badges worden ter plaatse geprint wanneer er een ticket wordt gescand. De printers zijn snel en eenvoudig te installeren.

Bovenal bespaart Scan & Badge je veel tijd tijdens de organisatie van het evenement. Geen handmatig werk of van tevoren badges uitprinten. Je installeert enkel de printer en scannen maar. De badges komen in enkele seconden uit de printer rollen.

Ook bij kleine evenementen in tijden van corona is het des te belangrijker om voor Scan & Badge te kiezen. Wij zetten de grootste 4 voordelen op een rij:

Geen wachtrijen

Met Scan & Badge voorkom je wachtrijen doordat het incheckproces snel verloopt. Binnen enkele seconden is de deelnemer ingecheckt, heeft een badge ontvangen en kan verder de evenementenruimte in.

Moment voor vragen en instructies

Het incheckmoment is het perfecte moment voor verdere instructies. Verwijs naar de looproutes en hygiëne regels die zijn getroffen. Maak daarmee duidelijk wat er van de deelnemer verwacht wordt en vraag naar eventuele corona-gerelateerde klachten bij de deelnemers.

Customize badges

Op de badge is er ruimte beschikbaar voor een stoelnummer en informatie over de gestelde maatregelen. Zo weet je zeker dat iedere deelnemer goed is geïnformeerd.

Een beetje van ons: 20% korting

De evenementensector is hard getroffen door de maatregelen. Wij realiseren ons dat als geen ander. Onze printers staan te popelen om weer te mogen draaien. We zijn dan ook erg blij dat evenementen weer door kunnen gaan, ondanks de beperkingen. Om bij te dragen aan de sector kunnen we gedurende het kalenderjaar 2020 20% korting aanbieden op Scan & Badge. Neem contact op met Guido of Joakim voor informatie over Scan & Badge en de korting.