Security Congres 2020

Op 10 september vond het eerste Scan & Badge evenement plaats sinds het begin van de coronacrisis. Het Security Congres vond plaats in het Babylon Hotel in Den Haag. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende ruimte om de 130 deelnemers op gepaste afstand te ontvangen.

Naast dat de aanwezigen 1,5 meter afstand dienden te houden, waren er duidelijke looproutes aangegeven. Om het registratieproces zo contactloos en veilig mogelijk te houden, hadden de hostesses handschoenen aan. Op deze manier wordt de tablet niet direct aangeraakt. De deelnemers mochten zelf de badge uit de printer halen en in gebruik nemen. Zo werd de afstand bewaard en waren er geen fysieke contactmomenten.

Het congres bestond uit een plenaire introductie, verdiepende sessies en verschillende stands waar sponsoren hun producten of diensten presenteerden.

Wij vonden het fijn om weer aan een evenement te kunnen bijdragen met ons Scan & Badge systeem. Na dit succesvolle evenement is er bewezen dat de check-in op een veilige manier geregeld is. Kortom: een groot succes!

Deelnemeromgeving

Deelnemeromgeving Mei 2021 Deelnemers kunnen nu inloggen...

Wachtlijstfunctie

Wachtlijstfunctie Haal het maximale aantal registraties...

Berichten overzicht

Berichten overzicht Voorheen kon je bij 'aanmeldingen' via...