Conferentie organiseren

Stroomlijn je registratie als je een conferentie gaat organiseren. Aanmelder.nl is een kant-en-klaar zakelijke registratieformulier, kaartverkoop, bevestiging, naambadges, uitnodiging en website.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Conferentie organiseren

Er komt veel kijken bij het organiseren van een conferentie. Wij raden aan je conferentieorganisatie snel en gemakkelijk via een online platform te laten verlopen. Met online conferentie organiseren bespaar je tijd en organiseer je professioneel. Zo geeft online registratie zowel jou als organisator als je deelnemers voordeel.

Conferentie organiseren, in je eigen huisstijl

Je gaat een conferentie organiseren; en dan? De deelnemers krijgen een eerste indruk van de conferentie op de event website en op het registratie-formulier. Dat bieden we bij aanmelder.nl dus in jouw eigen huisstijl. Dat geldt ook voor alle andere communicatie, zoals het bevestigingsbericht, uitnodiging en eventueel factuur.

Conferentie organiseren

Snel online conferentie organiseren

Bij aanmelder.nl kan je letterlijk in 10 minuten een conferentie organiseren en direct deelnemers laten registreren. Het online organiseren van de conferentie begint met het maken van een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die je wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat het organiseren van online deelnemersregistratie helemaal vanzelf en heb je er geen omkijken meer naar.

Organiseren van conferentie badges

Ook het afdrukken van naambadges voor deelnemers van je conferentie kan je online organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over je deelnemerslijst, kan je je conferentie-badges met een klik maken voor deelnemers met je eigen logo. Zo is het organiseren van de conferentie badges een peuleschil. Je kan badges printen voor de conferentie via een kant-en-klare PDF met badges of ons scan-en-badge printers gebruiken voor printen op de conferentie zelf.

Verschillende conferenties organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort conferentie. Vooral bij een conferentie kan je efficient organiseren wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van je conferentie staat in een overzicht bij elkaar. Goed en duidelijk georganiseerd online. Je kan hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor je conferentie.

Lees ook over Symposium organiseren

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!